Нашите осмоодделенци во рамките на тридневната работилница која се одржа токму во нашето училиште, покажаа дека умеат да ја користат ‘својата глава’, да го препознаат штетното влијание од секаков вид и да се справат со истото, креирајќи одлични стратегии за развивање на свеста кај младите за дигитална медиумска писменост. Благодарност до #TacticalTech и Goethe-Institut Skopje за укажаната можност за учество во ваквите работилници ❤️