Чeститки и уште многу песни и успеси во иднина на Тадеј Велјаноски од 8д одд. за освоеното ПРВО место на Конкурсот за најдобра песна (за творбата ,,Копнеж”)!???Благодарност до директорката на библиотеката Моника Талеска и до членовите на жири – комисиjaта (одговорна за конкурсите на основните училишта) за целокупната успешна организација и за убавиот настан!