Честитки и до сите останати наградени и пофалени ученици! Благодарност до жирито и до Организациониот одбор на црквата „Света Петка“ во Прилеп за организирањето и за реализацијата на убавиот настан со кој се поттикнуваат и поддржуваат младите таленти! Да ни стане традиција! За многу години Бадник и Божиќ! ?❤?