??‍♀️?‍♀️Учениците од IV а одд од нашето училиште во придружба со своите родители и во соработка со АОК ,,Златоврв’’ ја потврдија својата еколошка совест и го одбележаа Меѓународниот ден на пешаците. Заедно пешачеа од манастирот Св. Димитрија во с.Селце до Топташ. Целта на оваа активност е подигање на еколошката совест за здрава животна средина и движење во природа. ?‍♀️?‍♀️?