Работилница по драмско пишување и драматургија ⭐️[Секој месец нов аспект на истражување на театарот во рамки на Едукативните работилници што ги одржуваме во соработка на НТ „Војдан Чернодрински“ – Прилеп и четири училишта од Прилеп, под менторство на Милош Б.Андоновски]