Три месеци учевме, се мотивиравме, осознававме, а потоа рецитиравме, пишувавме поезија, истражувавме, цртавме, создаваме сценарија за драмски текстови, глумевме, многу се ЗАБАВУВАВМЕ и на крајот се сертифициравме!Беше магично! ?Фотографиите говорат повеќе од текстот поради што и по завршувањето на учебната година сакаме да работиме!