Само за учениците од ООУ ,,Кочо Рацин” – Прилеп на гости ни дојде омилениот писател и извонреден човек Горјан Петревски ! ❤️Само неколку фотографии дури да си дојдат емоциите на свое место…(ќе има уште многу) ❤️