?Денес Прилепска Пиварница широко ги отвори вратите за нашите ученици.Учениците од 2,3,и 5 одд.ги посетија погоните за производство на Пепси каде им беше објаснет начинот на кој се произведува истиот.Голема благодарност до Прилепска Пиварница за срдечниот прием на нашите ученици и наставници ??