По повод 7ми Април Денот на здравјето, учениците од V-г и V-д при О.У”Кочо Рацин” -Рид, со наставничките Ангела Дунимаглоска и Митра Ѓорѓијоска ја посетија Здравствената установа на Д-р Данилови. Голема благодарност на Д-р Данилови за приемот и презентацијата која им е од голема корист за превенција, заштита на своето здравје. Им го честитаме Денот на здравјето и здравствените работници и им посакуваме долга и успешна кариера.