Со оваа акција ја искажаа нивната почит и благодарност кон жената мајка, баба, тетка, наставничка … Веруваме дека со покажаното внимание истовремено им го направивме денот уште поубав и повесел и им ги пренесовме нашите желби да бидат секогаш силни, среќни и насмеани!⚘