➡️ Првата екипа беше составена од седмоодделенците: Дафина Биџоска, Талија Ѓореска, Елена Трајкоска, Димитар Чесноски, Димитар Илијоски, Тијана Камческа, додека нашата ➡️ втора екипа беше во состав на деветтоодделенците: Јован Аврамоски, Ивана Ангелеска, Ирена Богојевска, Георгина Ивановска, Кристијан Крстески и Марија Петреска кои воедно го освоија и III-то место.???????????? Честитки за сите учесници. ???? Биди херој, спаси живот ❤️‍????⛑️????