Од ❤️ им честитаме на учениците:???? Матеј Атанасоски ➡️????место во областа Електроника,???? Надја Десоска ➡️????место во областа фото техника, ???? Дамјан Николоски ➡️????место во областа бродомоделарство,???? Матеј Момироски ➡️????место во областа сообраќајно моделарство,???? Матеја Кузевска ➡️????место во областа конструкторство и???? Кристина Танеска ➡️????место во областа градежништво и архитектура.????‍???? Ментор на сите ученици е наставникот Сокле Митрески! ???????????? Честитки уште еднаш до сите наградени и менторот????????????