rbt

????ДВЕ ПРВИ МЕСТА ????освоија нашите ученици Софија Иваноска и Глигор Иваноски. ЧЕСТИТКИ и успех на престојниот Селекционен натпревар за учество на Меѓународната Олимпијада! ❤️ Честитки и до менторката Valentina Despotoska !