Нашето училиште е домаќин на Еразмус + мобилност која ќе се одржува од денес – 21.04.2021 до 23.04.2021. Најпрво им посакуваме срдечно добредојде на нашите партнери од проектот ?? Еразмус + ?? и изразуваме благодарност за учеството. Со учесниците од Португалија, Германија, Полска, Кипар и Латвија заеднички ќе ја реализираме третата мобилност во рамките на проектот: Да бидеме Европолитани, да развиваме европски културни вредности и диверзитет.

На фотографиите може да ги погледнете активностите од првиот ден: