??? Денес во нашето училиште најмалите ученици за првпат се зачленија во,,Детската организација”. Во училишнот двор свечено беа дочекани од поголемите другарчиња кои им посакаа топло добредојде, среќно и успешно школување.Првачиња, бидете среќни успешни, здрави и живи, а вашите наставници ќе бидат секогаш со вас за да ви го покажат вистинскиот пат кон животот! ???