???????????? за Глигор Иваноски од 8️⃣ оддеделние

???????????? за Гаврил Џинго од 9️⃣ одделение

???????? за Матеј Костадиноски од 9️⃣ одделение.

Со пофалници за успешно учество се закитија учениците: ????Софија Иваноска и????Божидар Ристески од 8️⃣ одделение,???? Нина Самарџиоска од 9️⃣ одделение.

????????????Ученици се радуваме на вашите успеси и ви посакуваме уште поголеми на државен????????????