📚🏆🏅 Нашите вредни 🐝🐝🐝заблескаа на Регионалниот натпревар по германски јазик кој денес се одржа во ООУ ,,Коле Канински” во Битола. Им честитаме за освоените места на:

🌟 Ивана Ангелеска 🥇 во 8️⃣ одделение

🌟 Бојан Филипоски 🥈 во 9️⃣ одделение

🌟 Петар Граороски 🥉во 9️⃣ одделение

Наши 🌟🌟🌟 денес беа и учениците:

🌟 Дафина Биџоска од 6️⃣ одд. 🌟 Адриан Темелкоски од 6️⃣ одд.🌟 Марија Ѓорѓиоска од 6️⃣ одд.

🌟 Марија Ангелеска од 7️⃣ одд. 🌟 Софија Иваноска од 7️⃣одд.🌟 Антонио Кресоевиќ од 7️⃣ одд.

🌟 Димитра Игнатоска од 8️⃣ одд. 🌟 Тамара Кекелеска од 8️⃣ одд.

Девет ученици од вкупно единаесет успешно се пласираа на претстојниот Државен натпревар! Им посакуваме многу среќа и уште поголем успех 🍀🍀🍀