Честитки за нашите полуфиналисти на меѓународниот натпревар по англиски јазик Hippo Competition 2023 и тоа: Бисера Милошеска и Ивана Лашкоска од 4 одд, Дафина Биџоска од 6 одд, Каја Бошкоска од 7 одд и Ева Димовска и Ивона Димоски од 8 одд. Браво дечки и ви посакуваме уште поголеми успеси во следниот круг.💪💪💪