Честитки ученици за успесите и вашите убави песни со кои се претставивте на Конкурсот по повод „8 Март“ организиран од Клубот на литературни творци – Прилеп! Уште многу творби во иднина!

2 награда – Тадеј Велјаноски 7 д одд.

3 награда – Теона Стојаноска  7г одд.

Пофалници: Ивана Цековска 7г одд.

Мариос Карабунарлис 7в одд.

Матеа Чупетреска 7г одд.

Дамјан Николоски 7в одд.

Ментор: Габриела Стојаноска-Станоеска