Учениците од ООУ,, Кочо Рацин”се нижат со награди. Нашиот ученик Христијан Димески од V- г одд. се закити со дипломи и медаљи за 2 и 3 место во карате. Браво за нашиот каратист и му посакуваме уште поголеми успеси во иднина!