👏👏👏Први и втори места за сите наши ученици,учесници на регионалниот натпревар организиран од ЕЛТАМ и тоа:

5 одд. Нина Димовска 1 место ,Атанасиј Веселиноски 2 место;

6 одд. Киријана Јовческа 1 место,Ана Марија Митковска 2 место;

7 одд. Софија Макеска и Илина Наумоска 2 место;

8 одд. Илија Петрески 1 место, Катерина Бозоска 2 место;

9 одд. Фросина Богеска и Ева Петреска 2 место.

Браво дечки и уште поголеми успеси на државниот натпревар 🎖🎖🎖🏆🏆🏆