Среќен почеток на учебната година драги првачиња!

Првиот училишен ден во ООУ ,,Кочо Рацин‘‘ Прилеп, го обележавме со свеченост подготвена за да им посакаме добредојде на нашите првачиња. И покрај специфичната ситуација, нашето училиште организира успешен почеток на школската година.