Последната од едукативните работилници – прекрасно искуство од кое учат и учениците и наставниците! Благодарност до МТФ „Војдан Чернодрински“ – Прилеп ❤ што го доближи театарот до училиштата! Ѝ посакувам многу години на оваа убава и корисна иницијатива и пракса, и уште многу училишта да минат низ магијата! Благодарност Ana Stojanoska, Milosh B. AndonovskiDaniela IvanoskaMarija Spirkoska Ilijeska, ни бевте одлични ментори! ❤