7️⃣ одделение:???? Ана Марија Митковска????прва награда,???? Тијана Камческа ????втора награда,???? Марко Итов ????втора награда,???? Марио Анѓелески ????трета награда,???? Елена Трајкоска ????трета награда. 9️⃣ одделение:???? Георгина Ивановска????прва награда,???? Ивана Ангелеска????трета награда,???? Марија Петреска ???? пофалница???? Димитра Игнатоска ????пофалница.????‍???? Ментор: Маја Ристевска. Им честитаме на учениците и им посакуваме уште поголеми успеси во иднина.