Нашите умни глави се повторно НАЈДОБРИ – МЕЃУ НАЈДОБРИТЕ! Запаметете НАЈДОБРИ!!! Во ова лудо време-невреме не убедија дека вреди да се вежба и сака МАТЕМАТИКАТА

ТАЛЕНТ + РАБОТА+ ВНИМАТЕЛЕН ПРИСТАП = ЗАДОВОЛСТВО НА КВАДРАТ Ете тоа го постигнаа нашите ученици на Општинскиот натпревар по математика! Честитки до нив и до нивните ментори и уште поголем успех на Регионален