Инспирирани од театарската претстава со сенки Малиот принц, Кралицата на науките-МАТЕМАТИКАТА ја започна својата приказна со интегрирани креативни работилници со предметите ФЗО и ГЕОГРАФИЈА и учениците од VII и IX одделение. Споделивме знаење едни со други 🔴⚽️🌍 Учевме едни од други🤾‍♂️🪐🟧🌞🌙 Сработивме заедно📐✂️📜🖍🏃‍♀️ “Она што беше важно за нас, стана видливо за очи”

#мотивиранииуспешни💯ООУ ,,Кочо Рацин” – Прилеп🔝