Честитки на нашите ученици за постигнатиот успех!➡️ Ана Крстеска – 1во место????(Најуспешен млад надежен спортист на прескок) ????➡️ Илина Јанкулоска – 2 ро местo????Честитки и на останатите ученици (Јаков, Леона, Илина, Марија, Јана, Сара) кои со успешен настап го претставија училиштето.➡️ Ментор: Мартина Јездиќ