Државно првенство во индивидуални спортови-спортска гимнастика. 🤸‍♀️Нашите ученички под менторство од наставничката по фзо Мартина Јездиќ, се закитија со 1во место – Илина Кузманоска 🥇 и 3то место – Ева Јашмакоска 🥉Честитки 👏