Денес, во посета кај директорката Јулијана Тренкоска им беа доделени статуетки на нашите ученички кои на државното првенство во спортска гимнастика за основни училишта постигнаја одлични резултати.

👉 Илина Кузманоска 1во место 🥇🏆

👉 Ева Јашмакоска 3то место 🥉

👉Ментор: Мартина Јездиќ

👉Според резултатите, Илина е со најдобар резултат од сите натпреварувачи во нејзината категорија и затоа од Федерацијата на училишен спорт и беше доделена дополнителна диплома за млад надежен спортист. Им посакуваме уште поголеми успеси во иднина 👏👏👏